Blog

Op onze blog schrijven we over verhuur en huur zaken. We geven tips over verhuren en huren van spullen, diensten en producten. Iets huren? Bij verhuur.nl gelijk contact met verhuurders.Koningsdag verhuur

Koningsdag verhuur

Koningsdag staat garant voor veel verhuur

Ook dit jaar weer veel verhuur met Koningsdag! We schreven al eerder over het vieren van Koningsdag nieuwe stijl in onze blog van 2015, zoals hieronder te lezen valt.  

De eerste koningsdag in de 'nieuwe stijl' heeft op 27 april 2015 plaats gevonden in Dordrecht. Koningsdag, eerder Prinsessedag en Koninginnedag, is een nationale feestdag in het Koninkrijk der Nederlanden ter ere van het staatshoofd. Dordrecht maakt zich met de regio op voor de komst van Koning Willem-Alexander. De voorbereidingen voor Koningsdag 2015 zijn in volle gang. Willem-Alexander heeft met zijn vrouw koningin Máxima lang nagedacht over de invulling van het feest. ''We gaan de lijn doortrekken'', aldus de koning. ''In meer dan 120 jaar heeft Koninginnedag, nu Koningsdag, zijn waarde bewezen als een samenbindend feest dat heel veel mensen in ons Koninkrijk dierbaar is.''

Koningsdag in uw plaats, huur op tijd

We zien dat er verschillende verhuurbedrijven inspelen op de Koningsdag door de laatste aanbiedingen en beschikbaarheid te tonen van huurproducten. Denk hierbij aan de verhuur van verschillende podiums. En met Koningsdag worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd en verhuurd! Wat is er nou leuker dan een springkussen of draaimolen voor de kinderen tijdens Koningsdag?

Huren voor de vrijmarkt

Op veel plaatsen in het land wordt Koningsdag door kinderen gebruikt om een extra zakcentje te verdienen. Nederland is het eind april meestal wel aangenaam qua temperatuur, maar je weet nooit of er een bui gaat vallen op jouw spulletjes. Wees op alles voorbereid en huur een partytent zodat jij en de spulletjes die je wilt verkopen droog blijven. Volwassenen en commerciële partijen moeten vaak een plaats of kraam huren. Bij verhuur van marktkramen ontstaat al gauw het idee dat kramen alleen worden verhuurd op de iedereen bekende weekmarkten, jaarmarkten en braderieën. Ook buiten de markt om is er vaak behoefte aan een of meerdere marktkramen voor bijvoorbeeld presentaties, culinaire evenementen of demonstraties maar Koningsdag staat altijd garant voor een flinke toename in deze verhuur categorie.

Koningsdag huurtip

Huur op tijd. Met Koningsdag wilt u natuurlijk de leukste spellen, attracties huren of partytenten huren tegen de allerbeste prijzen die er zijn. Vraag uw verhuurbedijf of u kunt huren zonder Koningsdag toeslag.


Vind ons op
Facebook


verhuur.nl
© 2021 | Alle rechten voorbehouden

Verhuur specialisten
Klantenservice
050 210 28 27
info@verhuur.nl


Wildcard SSL
Home | Blog | Contact | Voorwaarden en Privacy verklaring | Disclamer | Over ons Top