Blog

Op onze blog schrijven we over verhuur en huur zaken. We geven tips over verhuren en huren van spullen, diensten en producten. Iets huren? Bij verhuur.nl gelijk contact met verhuurders.Bevrijdingsdag vieren met team verhuur

Bevrijdingsdag vieren met team verhuur

Het team van verhuur viert de vrijheid

Met het team van verhuur gaan we dit jaar natuurlijk weer naar het stadspark in onze vestigingsplaats Groningen. Op 5 mei vieren we hier de vrijheid, dit jaar alweer 72 jaar. Deze vrijheid is een groot goed waarmee we met ons team even stilstaan. Dit jaar rond het thema rond het thema ‘Geef vrijheid door’.  

Veel verhuur in aanloop Bevrijdingsdag

Landelijk en lokaal konden we de aanloop van het festival het goed merken. In Groningen was het vorig jaar al extreem druk waardoor de stichting die het festival organiseert dit jaar nog meer gaat investeren in meer barren, meer muntenkassa’s en meer toilet units. We zijn dan ook trots op onze bijdrage aan dit event! Andere verhuurbedrijven elders in het land kregen ook veel aanvragen via verhuur.nl. Ook ons aanbod feesttenten, festivaltenten en evenementen tenten kreeg extra aandacht in de weken voor het festival. 

Op 5 mei is onze klantenservice gesloten

Uiteraard werkt de zoekmachine goed om uw aanvragen te verwerken. Maar deze dag is onze klantenservice gesloten. Voor noodaanvragen kunt u wel ons email adres gebruiken. Ons gehele team viert de vrijheid in Groningen. Wij hebben nu al zin in de exclusieve show van Tom Odell, de helikopteract van De Jeugd van Tegenwoordig en optredens van onder meer Chef’Special en Kraantje Pappie. Ook het weer lijkt redelijk goed te worden dit jaar. Hoewel minder zonnig dan vorig jaar, zien de weersverwachtingen er goed uit!

Lang leve de vrijheid!

Team Verhuur.nl


Vind ons op
Facebook


verhuur.nl
© 2018 | Alle rechten voorbehouden

Verhuur specialisten
Klantenservice
050 210 28 27
info@verhuur.nl


Wildcard SSL
Home | Blog | Contact | Voorwaarden en Privacy verklaring | Disclamer | Over ons Top