Blog

Op onze blog schrijven we over verhuur en huur zaken. We geven tips over verhuren en huren van spullen, diensten en producten. Iets huren? Bij verhuur.nl gelijk contact met verhuurders.Eindelijk lekker weer! BBQ huren

Eindelijk lekker weer! BBQ huren

Eindelijk lekker weer, tijd om een grote BBQ te huren

De afgelopen dagen was het plotseling erg warm. Zeventien mei was zelfs de warmste 17 mei ooit gemeten. Het record stond op 28,1 graden gemeten in 1997. In Hoek van Holland en Ell (Limburg) werd het met 31,0 graden tot dusver het warmst. Ook bij de barbecue sectie in de website was het een record aantal aanvragen. Mensen gaan massaal aan de BBQ. Overal om ons heen zijn buurtgenoten lekker bezig een zomerbarbecue te houden. Tijd om een grote bbq huren/ bbq huren inclusief vlees.

BBQ huren in heel Nederland

Een bbq huren kan in heel Nederland bij onze verhuur partners. Vul barbecue in en een plaats en je ziet de beste aanbieders van BBQ verhuur. Het huren van een barbecue is ideaal. U kunt lekker ontspannen tn de tuin en hoeft bij een aantal aanbieders niet eens rekening te houden met de afwas. Deze doen ze namenlijk voor u. Er zijn ook een aantal verhuurbedrijven waar je de BBQ wel weer schoon dient in te leveren. 

Welke barbecue kunt u het beste huren

Er zijn zeer veel verschillende barbecues te huur. U kunt bijvoorbeeld een groeps barbecue huren. Of een barbecue huren voor twee personen. Er zijn verhuurders die u een vleespakket aanbieden waardoor u vaak de barbecue zelf niet eens hoeft te betalen. Andere aanbieders rekenen bevoorbeeld de gasfles en het gas niet dat bij een gasbarbecue meekomt. Zo kun je de hele avond lekker en onbezorgd barbecuen. 

Naast het huren van een bbq kunt u ook voor andere zaken terecht bij verhuur.nl Denk bijvoorbeeld aan een partytent huren of een chafinhdish om uw gerechten warm te houden. Maar ook handige andere zaken zoals een specifieke weber barbecue, bestek, servies of een hotpot voor de sate saus. Dat maakt uw barbecuefeest compleet!

Trens in bbq land

Waar het er eerst om ging om lekkere dikke stukken vlees op de bbq te hebben. Worden we steeds cullinairder. Er komen steeds ook andere zaken op de BBQ

Trend BBQ

1. Groenten stoven en grillen. Naast het vlees zien we ook steeds meer maiskolven, zoete paprika’s en zelfs fruit op de bbq. Niet alleen de dames kunnen het waarderen. Ook de kids en zelfs de mannen

2. Waar bakkken en grillen op 1 stond zien we nu steeds meer mensen roken met behulp van de barbecue. ‘Roken is het nieuwe grillen’,

3. Spoorten bbq’s denk aan de Big green egg, Houtskool barbecue en de American Barbecue. Steeds mooier diverser en proffesionelere apparatuur te huur.

4.  Flammkuchen. Deze superdunne pizza vindt zijn oorsprong in Elzas, maar staat steeds vaker op het BBQ menu.

5. Winter barbecue. Waar het eerst alleen in de zomer was. Zien we steeds meer slow roast in de winter. Maar laten we ons eerst focussen op de zomer! 

 

Eet smakelijk!

 

Team verhuur


Vind ons op
Facebook


verhuur.nl
© 2018 | Alle rechten voorbehouden

Verhuur specialisten
Klantenservice
050 210 28 27
info@verhuur.nl


Wildcard SSL
Home | Blog | Contact | Voorwaarden en Privacy verklaring | Disclamer | Over ons Top