Blog

Op onze blog schrijven we over verhuur en huur zaken. We geven tips over verhuren en huren van spullen, diensten en producten. Iets huren? Bij verhuur.nl gelijk contact met verhuurders.BTW vrije 10 daagse bij verhuur.nl

BTW vrije 10 daagse bij verhuur.nl

De komende tijd is het extra genieten. Niet alleen omdat het mooi weer is maar ook omdat Verhuur.nl een BTW vrije periode heeft! We geven de komen de dagen 21 % korting op onze landelijke zichtbare banners!

Grijp nu uw kans om voordelig mee te doen!

Maak nu uw keuze om mee te doen met Verhuur.nl. Geniet mee met de BTW-vrije 10 daagse bij Verhuur.nl. Heeft u al een vermelding op verhuur.nl en wilt u nog beter gevonden worden grijp dan nu uw kans. Ook wanneer u nog geen vermelding heeft krijgt u korting op een banner in een categorie naar keuze!

Wacht niet te lang en doe mee met deze tijdelijke aanbieding. Nu 10 dagen lang met 21% korting! Bel ons op 050 210 28 27, mail naar info@verhuur.nl of gebruik ons contactformulier.


Huh!? Ik heb nog geen eens een gewone vermelding, hoe werkt dat dan? 

Verhuur.nl ondersteunt de verhuurder in het zo gunstig mogelijk presenteren van het aanbod en is voor grote zoekmachines zoals Google geoptimaliseerd.

Uw bedrijfsvermelding wordt getoond met uw logo, bedrijfsprofiel, links naar website, email en uw bedrijf contactgegevens.

Een vermelding kan al vanaf 150,- per jaar. Inclusief onbeperkte door kliks .

Nu met 21 procent korting in de actieperiode!

Meerdere filialen? Neem contact op voor een maatwerk aanbod

 

Contactgegevens

Verhuur.nl

050 210 28 27


Vind ons op
Facebook


verhuur.nl
© 2018 | Alle rechten voorbehouden

Verhuur specialisten
Klantenservice
050 210 28 27
info@verhuur.nl


Wildcard SSL
Home | Blog | Contact | Voorwaarden en Privacy verklaring | Disclamer | Over ons Top