Blog

Op onze blog schrijven we over verhuur en huur zaken. We geven tips over verhuren en huren van spullen, diensten en producten. Iets huren? Bij verhuur.nl gelijk contact met verhuurders.Verhuur met matchmaking a la Tinder style.

Verhuur met matchmaking a la Tinder style.

Voor de verhuur een matchmaking a la Tinder style.

Een nieuw initiatief op de huurhuizen markt. Ruil en huur je huis met huisjehuisje. Op dit moment zijn er corporaties uit de Randstad aangesloten. HuisjeHuisje is een gratis app waarmee je op zoek kunt naar de ideale woning om te ruilen. Door al het swipen moet de app de ruil van huurhuizen flink motiveren. Met de app kun je huurhuizen (sociaal én vrije sector) vinden van mensen die ook graag van huis willen ruilen. Je hoeft hiervoor niet per se ingeschreven te staan bij Woningnet o.i.d.  De corporaties hebben afgesproken dat een ruil altijd door mag gaan met een van hun woningen als de nieuwe huurder aan de voorwaarden voor sociale huur voldoet. Dat betekent dat je niet meer mag verdienen dan ruim 40.000 euro. Je kunt de app vinden door te zoeken op HuisjeHuisje in de App Store van Apple of de Play Store van Google.

De verhuur markt in huizen

Op 1 januari 2012 stonden er volgens het CBS bijna 7,5 miljoen woningen in Nederland, waarvan 60 procent een koopwoning is. Volgens de Volkskrant telt Nederland nu 3,2 miljoen huurhuizen, waarvan 2,3 miljoen in de sociale sector. Nu ruilt nog geen 5 procent van de sociale huurders per jaar van woning.

De corporatiespelers op de verhuur markt

HuisjeHuisje is een initiatief van 26 corporaties uit de regio's Amsterdam en Utrecht:De Woningraat, Eigen Haard, GroenWest, Woningstichting Kamerik, Heuvelrug Wonen, Jutphaas Wonen, LEKSTEDEwonen, Mitros, Parteon, Portaal Utrecht, Provides, R.K. Woningbouwvereniging Zeist, Rochdale, Stadgenoot, Stichting BO-EX ’91, Viveste, Woningbouwstichting Cothen, Woningbouwvereniging Maarn, Woningbouwvereniging Vecht & Omstreken, Woningbouwvereniging Wuta, Woongoed Zeist, Woningstichting Kockengen, Woningstichting Volksbelang, Woonstichting SSW, Ymere, ZVH

De werking van de verhuur huizen app

 

Je kunt deze huizen bekijken én liken. Heb je een match met de bewoner van het huis dat jij hebt geliked? Dan kun je met elkaar chatten en een afspraak maken om elkaars huis te bekijken. Nog steeds enthousiast? Dan kunnen jullie ruilen! Verhuur.nl houd de verhuur en huur markt scherp in de gaten en we hebben al een kijkje genomen in de uitvoering van dit project.  


Vind ons op
Facebook


verhuur.nl
© 2018 | Alle rechten voorbehouden

Verhuur specialisten
Klantenservice
050 210 28 27
info@verhuur.nl


Wildcard SSL
Home | Blog | Contact | Voorwaarden en Privacy verklaring | Disclamer | Over ons Top