Blog

Op onze blog schrijven we over verhuur en huur zaken. We geven tips over verhuren en huren van spullen, diensten en producten. Iets huren? Bij verhuur.nl gelijk contact met verhuurders.Verhuur trekt aan door storm

Verhuur trekt aan door storm

De hevige storm die donderdag over grote delen van het land raasde, is voorbij. En dat is maar goed ook. De schade is inmiddels al opgelopen naar de 50 miljoen euro en de brandweer kreeg meer dan 10.000 meldingen. Op dit moment heeft het KNMI heeft voor het hele land code groen afgekondigd. En we kunnen goed merken aan de huuraanvragen dat men bezig is met de boel aan het opruimen.

Huur aanvragen voor puinruimen

De verhuur trekt aan doordat men bezig is met omgevallen bomen, gevaarlijke verkeerssituaties, hoogwater en weggewaaide dakpannen, daken en dakleer. De storm van donderdag was een van de zwaarste die ooit in Nederland is gemeten. De zwaarste windstoot van donderdag was 143 kilometer per uur bij Hoek van Holland. Daar ging de wind tekeer tegen windkracht 11 aan. We zien vooral in het westen en langs de kust een piek in de huuraanvragen. Qua producten is dit opvallend. Op dit moment zien we een grote piek in de aanvragen voor het huren van hoogwerkers, steigers en allerhande gereedschap wat men wil huren.

Ook bosbouw verhuur

 

Staatsbosbeheer geeft ook een melding af. Fietsers en wandelaars doen er goed aan om komend weekend het bos te vermijden. Ook hier merken we dat men bezig is met de bossen. Boswachters zijn tot begin volgende week druk bezig de wegen en paden weer vrij te maken. We merken dit in de verhuur van kettingzagen en hakselaars. Ook zijn er een groot aantal pompen verhuurt via ons platform. Wellicht voor gevallen van hoogwater.

Genoeg verhuur mogelijk

Ondanks deze piek in deze verhuuraanvragen zijn er genoeg verhuurbedrijven op verhuur.nl die u kunnen helpen bij de huur van hoogwerkers, steiger of shovels, tracktoren etc. Zoek gerust rond op ons verhuurptalform. Of bel ons en we helpen u graag verder. 


Vind ons op
Facebook


verhuur.nl
© 2019 | Alle rechten voorbehouden

Verhuur specialisten
Klantenservice
050 210 28 27
info@verhuur.nl


Wildcard SSL
Home | Blog | Contact | Voorwaarden en Privacy verklaring | Disclamer | Over ons Top