Blog

Op onze blog schrijven we over verhuur en huur zaken. We geven tips over verhuren en huren van spullen, diensten en producten. Iets huren? Bij verhuur.nl gelijk contact met verhuurders.Extreme kou siberie

Extreme kou siberie

Extreme kou siberie

“Slecht weer bestaat niet, alleen de verkeerde kleding”, luidt een Scandinavisch gezegde, dit weekend is het zeker oppassen met uw uitrusting en kleding op wintersport. Gelukkig kunt u veel goede uitrusting huren. Het gaat namelijk extreem koud weer worden op de piste. 

Siberische beer

Pas daarom ook op met après-ski. Als je flink aan de borrel bent kun je minder door hebben hoe koud het is.  Met de ' Siberische of Russische beer', zoals de kou die uit het oosten komt wordt genoemd, is het heel gevaarlijk om beschonken te zijn, waarschuwt het Rode Kruis. Laagjes, laagjes, laagjes. Bij extreme kou zijn, meer nog dan bij mooi weer, laagjes kleding van essentieel belang. Begin dit jaar was het 67 graden onder nul in Siberië en nu komt die kou naar ons toe. Zo kan het op sommige plekken 20 graden gaan vriezen, waarbij de gevoelstemperatuur daalt tot min 30. Begin dit jaar kwam het nog in het nieuws. Kapot gevroren thermometers. Deze extreem lage temperaturen werden gemeten in Omyakon, een dorp dat bekend staat als het koudste permanent bewoonde dorp op Aarde.

Goede uitrusting huren

Gelukkig kun je via verhuur.nl goede uitrusting huren. Via verhuur.nl is het ook mogelijk een auto voor een skivakantie te huren. Of een dakkoffer thuis te laten bezorgen via een van de verhuurbedrijven. Na de huurperiode kunt u de dakkoffer ook weer laten ophalen, of u brengt hem weer terug naar de vestiging van een verhuurbedrijf. Bij het huren van een bestelbus is het huren van een skibox vaak handiger. Denk ook aan uw reisgezelschap. Met kinderen heeft u vaak een hoop bagage te vervoeren! U kunt bijvoorbeeld een skiauto huren in Nederland en daarvandaan naar uw skigebied rijden. Wie dit weekend de auto huurt richting wintersportgebieden, zou extra voorzorgsmaatregelen moeten treffen wegens filegevaar. Denk hierbij aan eten, water en dekens in uw huurauto. Volgens de ANWB wordt het erg druk. "Er vertrekken dit weekend circa 450.000 Nederlanders richting de sneeuw. U kunt dan ook het beste winterbanden of sneeuwkettingen huren. Van belang voor het kiezen van de juiste sneeuwkettingen is dat de kettingen geschikt zijn voor  de combinatie van het voertuig, de bandenmaat en de toegestane schakeldikte. Laat u informeren door uw verhuurbedrijf. 


Vind ons op
Facebook


verhuur.nl
© 2019 | Alle rechten voorbehouden

Verhuur specialisten
Klantenservice
050 210 28 27
info@verhuur.nl


Wildcard SSL
Home | Blog | Contact | Voorwaarden en Privacy verklaring | Disclamer | Over ons Top