Blog

Op onze blog schrijven we over verhuur en huur zaken. We geven tips over verhuren en huren van spullen, diensten en producten. Iets huren? Bij verhuur.nl gelijk contact met verhuurders.BBQ trends 2018

BBQ trends 2018

Mooi weer? Heel Nederland gaat massaal aan de barbecue. De supermarkten liggen vol met BBQ pakketten maar we zien ook bepaalde trends in de verhuur en het huren van een BBQ. Wij Nederlanders genieten met mooi weer graag van een barbecue. Maar we zijn ook gek op luxe en geen geregel. Dat mag ook wel eens. Lekker genieten van het mooie weer met vrienden of collega’s een geen gedoe van boodschappenlijstjes, aankleding en de afwas achteraf. 

We hebben de BBQ trends voor u op een rij gezet

BBQ trends 2018

1. Meer winter BBQ

De trend zet door vanaf vorig jaar. De winter BBQ is nog steeds in trek. Er zijn ook meer mensen die een overkapping hebben gebouwd or zelfs een buitenkeuken. Daarnaast zien we de verhuur aantrekken in de winter van de gasbarbecues, voornamelijk. 

2. Een braadmeester

Huur een braadmeester. Staat u zelf niet graag te bakken? Dan is een braadmeester echt iets voor u. We zien dat een BBQ steeds vaker georganiseerd word incl. personeel. Het huren van een kok en/of braadmeester komt steeds vaker voor.

3. Een BBQ foodtruck. Of grote mobiele bbq

Wat zien dat er steeds meer? Foodtrucks! En niet alleen op foodtruck festivals. Een mobiele barbecue huren is in trek of een gehele BBQ foodtruck. Mensen zijn steeds vaker op zoek naar iets origineels en huren een grote barbecue of een originele truck met mooi recept.

4. Diverse typen BBQ. 

Veel meer aanbod in diverse BBQ’s De verhuurders bieden u naast de gangbare gasbarbecues ook houtskoolbarbecues aan in verschillende maten. Zelfs een kippengrill, Varkensgril of smokers en rookkasten zijn beschikbaar in de verhuur. 

5. Hout gestookt

Het aanbod in houtgestookt zien we groeien. Denk aan een Ofyr, Afrikaanse braai, slinger BBQ (swing grill) of een Oklahoma Joe. Dit zijn de BBQ voor echte mannen. Waar de laatste jaren vooral de Green Egg zn intrede deed zien we nu allerlei typen hout gestookte bbq’s. Gas wint echter nog steeds in de Nederlandse verhuur. 

6. Speciaalbier 

Bij verhuur.nl zijn we gek op bier en met name speciaalbier. Waar we eerst met cola in de weer gingen en wijn. Maken we nu steeds meer recepten met bier. Landelijk is er ook die trend gaande. Speciaalbier is hot. En de kip met blik is eigenlijk oude wijn in nieuwe zakken. En blijft tussen deze trends een klassieker

BBQ trends 2017 versus 2018

In 2017 waren de trends als volgt. We schreven daar al een eerder artikel over BBQ trends.

1. Op nummer 1 trend BBQ 

Groenten stoven en grillen. Naast het vlees zien we ook steeds meer maiskolven, zoete paprika’s en zelfs fruit op de bbq. Niet alleen de dames kunnen het waarderen. Ook de kids en zelfs de mannen

2. Op nummer 2. Voor BBQ trends 2017. 

Waar bakken en grillen op 1 stond in 2016 zien we nu steeds meer mensen roken met behulp van de barbecue. ‘Roken is het nieuwe grillen’,

3. Veel verschillende BBQ.

Soorten bbq’s denk aan de Big green egg, Houtskool barbecue en de American Barbecue. Steeds mooier diverser en professionelere apparatuur te huur.

4.  Flammkuchen op de BBQ.

Deze superdunne pizza vindt zijn oorsprong in Elzas, maar staat steeds vaker op het BBQ menu.

5. Winter barbecue.

Wie denkt dat barbecueën alleen voor de zomer is, zit er goed naast: ook in de winter wordt onze warme vriend gewoon opgestookt. Waar het eerst alleen in de zomer was. In de avond gaat de vuurkorf aan, drinken we een glas glühwein en een lekkere bbq. 

Organiseert u een barbecue voor honderden gasten en bent u op zoek naar de beste barbecues? Dan bent u bij onze verhuurders aan juiste adres. 


Vind ons op
Facebook


verhuur.nl
© 2019 | Alle rechten voorbehouden

Verhuur specialisten
Klantenservice
050 210 28 27
info@verhuur.nl


Wildcard SSL
Home | Blog | Contact | Voorwaarden en Privacy verklaring | Disclamer | Over ons Top