Blog

Op onze blog schrijven we over verhuur en huur zaken. We geven tips over verhuren en huren van spullen, diensten en producten. Iets huren? Bij verhuur.nl gelijk contact met verhuurders.Kerstbomen huren

Kerstbomen huren

In de media komen steeds meer berichten over bedrijven die kerstbomen in de toekomst gaan verhuren. Of een pilot uitvoeren met kerstbomen verhuur. Nu worden na de kerst veel bomen verbrand en dat is slecht voor het milieu en buitengewoon zonde. 

Kerstboom verhuur op verhuur.nl

Bij verhuur.nl zijn er al meerdere professionele verhuurders die al jaren kerstbomen verhuren aan winkels. Wanneer men geen zin in gesleep heeft met kerstbomen, dan kan men gemakkelijk een kerstboom huren. Deze verhuurders verhuren kerstbomen in verschillende maten met versieringen in de prachtigste combinaties op de plek die u wenst. Dit zijn vaak kerstbomen in potten. Of sierbomen van kunststof waarmee ene magische kerstsfeer gecreëerd word. Zo hebt u er geen omkijken naar en houdt u meer tijd over voor uw eigen bedrijfsactiviteiten. Rekening houdend met uw doelstellingen, zorgen ze voor een onvergetelijk kerstfeest.

Adoptie kerstboom

Een leuk initiatief is de adoptie kerstboom. De vraag naar adoptiebomen groeit elk jaar dus nieuwe klanten moeten er snel bij zijn dit jaar. De kerstboom hoeft na de kerst niet op de brandstapel. Een adoptieboom breng je na de kerst gewoon weer terug en dan wordt de boom herplant. Zo kunnen kerstbomen jaren mee. De meeste overlevingskans heeft de huurboom als die is geteeld in potten. ,,Zo’n 90 procent van die bomen overleeft de huurperiode.’

Huur kerstboom beter alternatief

Het is onduidelijk of een goede kunstkerstboom of een echte boom beter voor het milieu is, zegt het onafhankelijke voorlichtingscentrum MilieuCentraal. Van de levende kerstbomen is een huurboom of adoptieboom in ieder geval wel de milieuvriendelijkste keuze. ,,Dat is altijd beter dan je kerstboom na de feestdagen te verbranden’’, aldus een woordvoerder.

Kerst thema

Wanneer je kerst viert huur er dan gelijk een heel thema in. De combinatie van de Kerstman, een fijn kerstdecor en de nostalgische arrenslee zorgen voor een nog mooiere kerst. Bij een kerstmankostuum huren bestaat de set vaak uit een pantalon, een jasje, een kerstmuts, een bel, laarzen een riem en handschoenen. Uiteraard wordt het kostuum verhuurd inclusief prachtig pruik- en baardstel.


Vind ons op
Facebook


verhuur.nl
© 2024 | Alle rechten voorbehouden

Verhuur specialisten
Klantenservice
050 210 28 27
info@verhuur.nl


Wildcard SSL
Home | Blog | Contact | Voorwaarden en Privacy verklaring | Disclamer | Over ons Top