Blog

Op onze blog schrijven we over verhuur en huur zaken. We geven tips over verhuren en huren van spullen, diensten en producten. Iets huren? Bij verhuur.nl gelijk contact met verhuurders.Rondje oostzee met camper in de herfst

Rondje oostzee met camper in de herfst

Het meest romantische seizoen staat voor de deur. Dat vraagt om een campertrip! De herfst en de winter hebben ook veel te bieden voor iedereen die er met een camper op uit wil trekken. Als je geen eigen camper voor een herfstvakantie hebt, kun je gemakkelijk en verzekerd een camper huren. Even lekker weg in het na seizoen, genieten van de nazomer en de komende herfst.

Rijd eens met een camper naar Duitsland. Ook daar kun je van een eilandparadijs genieten! Rügen is het grootste eiland van Duitsland, ligt in de Oostzee (Baltische zee) en is voorzien van zo’n 60 km aan schitterende stranden. Het is de beste tijd van het jaar om de wandelschoenen aan te trekken en er op uit te trekken.

Op de route langs de Oostzeekust vinden we ook pracht en praal in de kastelen Bückeburg, Schwerin en Granitz. Ales je een rondje oostzee doet pak dan ook nog het eiland Rügen mee en ga eindeloze strandwandelingen maken. Hier kun je heerlijk wandelen en fietsen. Dit maakt de Oostzee één van de mooiste camperbestemmingen in Duitsland. Eén van onze eerste keuzes is het betoverende schiereiland Fischland-Darß-Zingst. Fischland-Darß-Zingst ligt ten noordoosten van Duitsland. We wensen je veel plezier met het uitstippelen van een mooie route.

NB De camperplaatsen zijn van goede kwaliteit maar hebben echter niet altijd douche en toilet. Elektra, water en een loosplaats zijn op deze camperplaatsen altijd aanwezig maar dient men vaak zelf te regelen middels muntpalen. 


Vind ons op
Facebook


verhuur.nl
© 2020 | Alle rechten voorbehouden

Verhuur specialisten
Klantenservice
050 210 28 27
info@verhuur.nl


Wildcard SSL
Home | Blog | Contact | Voorwaarden en Privacy verklaring | Disclamer | Over ons Top