Blog

Op onze blog schrijven we over verhuur en huur zaken. We geven tips over verhuren en huren van spullen, diensten en producten. Iets huren? Bij verhuur.nl gelijk contact met verhuurders.Busje of camper huren tips

Busje of camper huren tips

Busje of camper huren

Enkele tips die verhuur.nl meekreeg van haar camper verhuurders. Vanaf het moment dat je op zoek gaat naar een huurauto, busje of camper om te huren voor je vakantie krijg je te maken met veel verschillende termen en voorwaarden. Zo kan een camper huren toch vaak een hele uitzoekkerij zijn. Zeker omdat het boeken van een huurauto voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid is. Wees voorbereid en Ontdek de magie van campervakanties! bekijk de aanbieders van volledige verzekerde voertuigen en bekijk of de kampeeraccessoires zijn inbegrepen.

De vraag naar campers en tot camper omgebouwde busjes huren steeg al vóór de Covid perikelen. 

Dat autoverhuurders ook nog eens verschillende termen gebruiken maakt het uiteraard niet makkelijker om autohuur te vergelijken. Bij het vergelijken van autohuur kijken de meeste mensen direct naar de prijs, logisch ook. Belangrijker nog zijn de huurvoorwaarden en de verborgen kosten. 

Daardoor kan de uiteindelijke huursom namelijk een stuk hoger worden, ondanks die “lage prijs”. Zowel particulier als zakelijk huren. Ook al draai je misschien niet op voor de rekening, het is altijd een goed idee om de huurauto te controleren op krassen, deuken, deuken en eventuele interieurschade. Doe vooral rustig aan als je in een camper rijdt. Houd rekening met de afmetingen van het voertuig. Gemiddeld zijn campers ongeveer zes meter lang, meer dan twee meter breed en maximaal drie meter hoog.  

Busje of camper huren is een duurzamere optie. Een aantal voordelen.

Steeds meer mensen zien de voordelen van het huren van een camper. Autoverhuurbedrijven denken steeds duurzamer en zetten behalve elektrische auto’s nu ook occasions in. Er zijn bedrijven die de voertuigen voorzien van reclamebelettering, hetgeen de huurprijs nog meer drukt. Neem daarbij de (periodieke) kosten nog eens in ogenschouw, zoals de wegenbelasting, onderhoud en APK en verzekering en de aanschaf van een auto. Die vallen allemaal in één klap weg. Overigens is de kans groot dat de verhuurmaatschappij de huurauto al verzekerd heeft, je hoeft dan vaak zelf geen autoverzekering af te sluiten.

Bus huren met groepje

Wie met een groepje vrienden, collega’s of familie op pad gaat voor welke bestemming dan ook, doet er goed aan een auto te huren in plaats van de auto van één van hen te gebruiken. Zeker tijdens vakanties is dit ideaal.


Vind ons op
Facebook


verhuur.nl
© 2023 | Alle rechten voorbehouden

Verhuur specialisten
Klantenservice
050 210 28 27
info@verhuur.nl


Wildcard SSL
Home | Blog | Contact | Voorwaarden en Privacy verklaring | Disclamer | Over ons Top