Wat wilt u huren ?
Waar ?
  •  
  •  

Licht, beeld en geluid huren - AV partner voor audiovisuele middelen

Licht, beeld geluid huren? Bent u op zoek naar een AV partner? Een verhuurbedrijf die u kan ondersteunen in audiovisuele middelen? Wilt u iets huren wat u nodig heeft bij een evenement in vorm van licht, beeld en geluid? Via Verhuur.nl is dit eenvoudig en voordelig!


Beamers

Beamers

BEKIJK
Licht

Licht

BEKIJK
Geluid

Geluid

BEKIJK

Beeld

Beeld

BEKIJK
ICT

ICT

BEKIJK

Beamers

Beamer huren? Verhuur.nl zet alle beamerverhuur op een rij. Huur goedkoop een beamer bij jou in de buurt voor een of meerdere dagen. Hier huur je zowel beamers (met of zonder scherm), TV schermen en laptops inl. alle kabeltjes. Van sim..... Read more


Licht

Licht verhuur via Verhuur.nl, alles op het gebied van licht verhuur artikelen


Geluid

Geluid verhuur via Verhuur.nl, alles op het gebied van geluid verhuur artikelen. Verhuur.nl gemakkelijk huren!


Beeld

Beeld


ICT

ICT huren? ICT apparatuur of software huren voor een lange of korte termijn. Verhuur.nl zet alle verhuur van hardware, software en IT op een rij. Huur gemakkelijk ICT via Verhuur.nl
Licht, beeld geluid huren & vergelijken

Bij het vinden van de juiste AV partner kom je voor veel keuze te staan. Waar kun je de beste geluidsinstallatie huren? Hoe vind je de beste DJ set om te huren voor een avond. Hoe kun je spekers huren met of zonder subwoofer. Wanneer je een feest organiseerd, wil je dan gelijk een camera huren? Bij de verhuurbedrijven van verhuur.nl vind je het. Licht, beeld en geluid huren voor elk event. Van huiskamer tot poptempel. Onze verhuurders hebben het. En nog scherp geprijsd en inclusief advies ook. Alle verhuurbedrijven op het gebied van licht beeld en geluid.

AV partner

Niet alleen geluid, maar ook andere randzaken zoals licht, beeld/schermen, beamers en effecten huurt u bij onze aangesloten verhuurbedrijven. Zo heb je gelijk een mooi overzicht in wie je kunt inhuren als je AV partner. Maak je keuze in de categorieeen en reserveer direct bij de eind verhuur. Wij zitten daar niet tussen. Vind gemakkelijk alle verhuurbedrijven op het gebied van licht beeld en geluid.

Licht beeld geluid maar ook setjes te huur

Onze verhuurders hebben allerlei audiovisuele middelen op voorraad. Van camara's, mengtafels, DJ en kareoke sets tot microfoons, speakerssets en subwoofers. Van groot tot klein. Denk aan verhuurproducten als geluidsapparatuur, lichtapparatuur, podia, beeldapparatuur en personeel. Hier vind je je AV partner voor geluid, beeld en licht.

Microfoon tot lichtsets huren

Op zoek naar professionele microfoons? Dan kun je bij onze verhuurders denken aan zang voor een optreden, of spraak voor een presentatie. Voor uw gelegenheid of evenement hebben onze verhuurbedrijven de oplossing. Van publieke evenementen en zakelijke evenementen tot een leuke thuis bioscoopavond of tuinfeest. In een paar klikken alles op het gebied van licht, beeld en geluid verhuur bij jou in de buurt!

Vond u deze huur en verhuur informatie handig? Ja Nee
Hartelijk dank voor uw mening!
95% vond deze huurinformatie handig (gebaseerd op 20 beoordelingen)
Vind ons op
Facebook


verhuur.nl
© 2024 | Alle rechten voorbehouden

Verhuur specialisten
Klantenservice
050 210 28 27
info@verhuur.nl


Wildcard SSL
Home | Blog | Contact | Voorwaarden en Privacy verklaring | Disclamer | Over ons Top