Lumineux

Goto Site Facebook Twitter GPlus

Lumineux
Lumineux

Lumineux

Alles voor uw eigen feest! Catering en partyverhuur

Welkom bij Lumineux:

Op zoek naar catering Nieuwegein of Catering in Utrecht? Wij verzorgen al uw catering in Nieuwegein en omstreken. Van partytent huren tot foodtruck. We verzorgen ambachtelijke, creatieve buffetten, en wij werken uitsluitend met verse ingrediënten.  Lumineux is een cateringbedrijf met een ruime ervaring in de provincie Utrecht en omstreken. Op zoek naar een cateraar die uw catering in Utrecht kan verzorgen? 

Wij verhuren alle partyverhuur benodigdheden voor feesten en evenementen. Dus niet alleen de catering maar een gehele aankleding inclusief personeel. Ons partyverhuurassortiment bestaat uit ruim 10.000 producten, dus eigenlijk altijd partyverhuurmaterialen op voorraad en in eigen beheer. Welkom bij verhuur én catering bedrijf Lumineux waar wij ‘alles voor uw eigen feest’ aanbieden! Naar wat voor soort catering ben je opzoek voor jouw gelegenheid in Nieuwegein, Utrecht of een aanliggende plaats? Catering bij je thuis? Of wellicht op kantoor? 

U kunt bij ons al terecht voor één statafel maar ook voor de verzorging van uw eigen bruiloft-, bedrijfs-, of elk ander willekeurig feest kunnen wij u een compleet aanbod aanbieden. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment partyverhuurmaterialen, heerlijke catering, dranken en enthousiast personeel. Lumineux heeft een brede ervaring in alle soorten maten cateringen. Denkt u bijvoorbeeld aan een heerlijke lunch tijdens uw bruiloft of een compleet diner omdat u een onbezorgde verjaardag wilt vieren en alle aandacht bij familie en vrienden wilt houden.

Aangezien wij gevestigd zijn in Nieuwegein, midden Nederland, bezorgen wij onze producten en verzorgen wij onze diensten door heel Nederland tegen scherpe transporttarieven. Tevens behoort het tot de mogelijkheid artikelen zelf af te halen in ons magazijn.

Licht en geluid verzorgen wij voor uw feesten en evenementen, van complete totaaloplossing tot de juiste licht en geluid details.

 

Voor meer informatie zie onze website!

Bedrijf Product

Contactgegevens

Bedrijfsnaam
Lumineux
Straat
Ravenswade   Nr. 220 
Postcode
3439 LD
Plaats
Nieuwegein
Provincie

Direct Contact

Telefoon
030 2741609
Website
Contactgegevens

Ravenswade Ravenswade   Nr. 220    3439 LD,
Nieuwegein, 
Telefoon  : 030 2741609
Email  : info@lumineux.nl
Website  : www.lumineux.nl


Vind ons op
Facebook


verhuur.nl
© 2024 | Alle rechten voorbehouden

Verhuur specialisten
Klantenservice
050 210 28 27
info@verhuur.nl


Wildcard SSL
Home | Blog | Contact | Voorwaarden en Privacy verklaring | Disclamer | Over ons Top