BSI verwarmt

Goto Site Facebook Twitter GPlus

BSI verwarmt
BSI verwarmt

BSI verwarmt

Huur uw warmte installatie bij BSI Verwarmt.

Huur uw warmte installatie bij BSI Verwarmt.

Huren, oftewel gegarandeerde warmte per maand betalen. Tegenwoordig huren steeds meer mensen hun warmte installatie en of dat nu een cv-ketel, geiser of boiler is dat maakt eigenlijk niet uit. U hoeft niet te investeren in de techniek en daarbij zijn onderhoud & reparaties inbegrepen. Dit zorgt ervoor dat u voor een vast bedrag per maand verzekerd bent van warm water en/of verwarming.

Voordelen van huren

Heeft u bij ons de perfecte cv-ketel, geiser of boiler gevonden? Dan komt daarna vanzelf de vraag hoe ga ik dat betalen; kopen, huren of gespreid betalen middels een betaalplan? Voor vele is dan huren de beste optie, de kosten zijn laag en u loopt géén risico omdat alles is afgedekt in één maandbedrag. Het risico ligt bij de verhuurder, in dit geval BSI Verwarmt. BSI Verwarmt heeft vele installaties in beheer en daarom kunnen zij het risico over alle apparaten spreiden, zodat u tegen minimale kosten dat risico afdekt. 

  • BSI is laagdrempelig, betrouwbaar en snel. We zijn lid van branchevereniging UNETO/VNI. Al onze cv-monteurs zijn vakbekwaam opgeleid als installatietechnisch servicemonteur.
  • Wij leveren betrouwbare warmtetoestellen die zich in de praktijk bewezen hebben. Door groot in te kopen bedingen wij betere voorwaarden bij fabrikanten en daar profiteert u van.

Wat kost het huren van een warmte installatie

Afhankelijk van het type installatie en de looptijd kunnen we u een vrijblijvend persoonlijk voorstel maken. Stel u bent toe aan een (nieuwe) cv-ketel, dan is de capaciteit afhankelijk van de warmtevraag van uw woning. Zo heeft een goed geïsoleerde woning met 300 kubieke meters inhoud een andere warmtevraag dan een minder geïsoleerde woning met 450 kubieke meters inhoud . Onze warmtespecialist kijkt daarom vrijblijvend met u mee welke cv-ketel dan het beste zou passen bij uw situatie. Daarna wordt samen met u gekeken hoe lang u zou willen huren. Als die twee vragen beantwoord zijn kunnen we u het perfecte huurvoorstel maken.

Bedrijf Product

Contactgegevens

Bedrijfsnaam
BSI verwarmt
Straat
Franse Akker   Nr. 8 
Postcode
4824 AK
Plaats
Breda
Provincie
Noord-Brabant

Direct Contact

Telefoon
088 7530000
Contactgegevens

Franse Akker Franse Akker   Nr. 8    4824 AK,
Breda,  Noord-Brabant
Telefoon  : 088 7530000
Email  : info@bsiverwarmt.nl
Website  : www.bsiverwarmt.nl


Vind ons op
Facebook


verhuur.nl
© 2023 | Alle rechten voorbehouden

Verhuur specialisten
Klantenservice
050 210 28 27
info@verhuur.nl


Wildcard SSL
Home | Blog | Contact | Voorwaarden en Privacy verklaring | Disclamer | Over ons Top