Horecavoertuigen

Goto Site Facebook Twitter GPlus

Horecavoertuigen
Horecavoertuigen

Horecavoertuigen

Horecavoertuigen, huur een foodtruck drinktruck en catering

Horecavoertuigen

Horecavoertuigen is de overkoepelende naam van de organisatie achter de Speciaalbierbus en de Horecavan. Geboren uit passie en een natuurlijke onrust om iets unieks neer te zetten. Geïnspireerd door de opkomst van leuke initiatieven op het gebied van streetfood. Wij hebben wij twee wagens die zich onderscheiden van de gevestigde orde op het gebied van hoe ze eruit zien maar ook zeker in het assortiment dat we bieden. Onze wagens richten zich op twee niche markten en we willen daarin ook de beste zijn.

De speciaalbierbus

De speciaalbierbus speelt hierop in door speciaalbieren te promoten op festivals. De speciaalbierbus is ook in te zetten als mobiel proeflokaal voor uw bedrijfsfeest.

De Horecavan

Met de Horecavan haalt u een stukje vakmanschap en de passie voor een ultiem kopje koffie in huis voor uw Event, Catering, Festival of Beurs. 

De tapasbus

Onze nieuwste telg in de familie

Je waant je in Spanje met deze heerlijke tapas zoals manchego kaas, verse handgesneden Jamon Iberico, lekkere patatas bravas met aioli, gehaktballetjes in tomatensaus maar ook allerhande worstsoorten als Chorizo, Garbanzos con Chorizo, spaanse worstjes en zelfgemaakte salades.

De palletbar

Een mooie bar is te huur voor de aankleding van uw feest als hoofdbar. De palletbar kan geleverd worden met terras, verlichting en koelingen.

De afgelopen jaren hebben we met veel plezier op bedrijfsfeesten, festivals, foodmarkets, bruiloften, kerstborrels en andere evenementen door het gehele land gestaan.

Bedrijf Product

Contactgegevens

Bedrijfsnaam
Horecavoertuigen
Straat
Tussendiepen   Nr. 6 
Postcode
9206 AD
Plaats
Drachten
Provincie
Friesland

Direct Contact

Telefoon
0512 202021
Contactgegevens

Tussendiepen Tussendiepen   Nr. 6    9206 AD,
Drachten,  Friesland
Telefoon  : 0512 202021


Vind ons op
Facebook


verhuur.nl
© 2024 | Alle rechten voorbehouden

Verhuur specialisten
Klantenservice
050 210 28 27
info@verhuur.nl


Wildcard SSL
Home | Blog | Contact | Voorwaarden en Privacy verklaring | Disclamer | Over ons Top