Lumineux Utrecht

Goto Site Facebook Twitter GPlus

Lumineux Utrecht
Lumineux Utrecht

Lumineux Utrecht

Alles voor uw eigen feest! Partyservice Utrecht en catering Utrecht

Welkom bij Lumineux: Partyservice Utrecht en catering Utrecht

Met onze dagelijkse voorziening van ontbijt, lunch, borrel, diner catering en evenementen hebben we in de hele provincie al naam gemaakt. Cateraar Utrecht. Met full service bedoelen wij ook werkelijk full service catering Utrecht. Wij verhuren alle partyverhuur benodigdheden voor feesten en evenementen. Ons partyverhuurassortiment bestaat uit ruim 10.000 producten, dus eigenlijk altijd partyverhuurmaterialen op voorraad en in eigen beheer.

Catering Utrecht tot in de puntjes verzorgd

Catering aan huis of op locatie nodig? Hapjes, salades en tapas catering in Utrecht. Heeft u hapjes nodig voor een jubileum, een bedrijfsfeest of een verjaardagWanneer u uw catering in Utrecht door Lumineux laat verzorgen, weet u zeker dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Wij leveren de benodigde serveer- en buffetmaterialen en houden rekening met diëten en allergieën. Bovendien kunt u zelfs voor cateringpersoneel bij ons terecht. Onze enthousiaste horecatoppers zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Bent u overtuigd? Bestel dan snel uw catering bij Lumineux. Neemt u, als u nog vragen heeft, gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Stamppot buffet Utrecht.

Zoekt u catering in de buurt van Utrecht? Al jaren verzorgen wij lunches en borrels in Utrecht en omstreken voor bedrijven. Niet alleen in de winterperiode een verwennerij voor de hongerige maag, maar het hele jaar door een groot succes: het stamppotbuffet. Wanneer u een stamppotbuffet in Utrecht wilt bestellen bent u bij Lumineux aan het juiste adres. Naast een klassiek stamppotbuffet kunt u bij ons ook kiezen voor een iets verrassender menu. Bij Lumineux kunnen u gasten bij een stamppotbuffet in ‘Classic’-uitvoering bijvoorbeeld kiezen tussen rodekool stamppot met appel en wortelstamppot met cashewnoten. Dat is een keer wat anders. Als vleesvervangende gerechten bieden wij een groentequiche en een gevulde portobello aan, en stoofperen, appelcompote, piccalilly, augurken en zilveruitjes vormen de bijgerechten.

Licht en geluid verzorgen wij voor uw feesten en evenementen, van complete totaaloplossing tot de juiste licht en geluid details.

Voor meer informatie zie onze website!

Bedrijf Product

Contactgegevens

Bedrijfsnaam
Lumineux Utrecht
Straat
Arthur van Schendelstraat   Nr. 650 
Postcode
3511 MJ
Plaats
utrecht
Provincie

Direct Contact

Telefoon
Website
Contactgegevens

Arthur van Schendelstraat Arthur van Schendelstraat   Nr. 650    3511 MJ,
utrecht, 
Telefoon  :
Email  : info@lumineux.nl
Website  : www.lumineux.nl


Vind ons op
Facebook


verhuur.nl
© 2024 | Alle rechten voorbehouden

Verhuur specialisten
Klantenservice
050 210 28 27
info@verhuur.nl


Wildcard SSL
Home | Blog | Contact | Voorwaarden en Privacy verklaring | Disclamer | Over ons Top