Lumineux Rotterdam

Goto Site Facebook Twitter GPlus

Lumineux Rotterdam
Lumineux Rotterdam

Lumineux Rotterdam

Alles voor uw eigen feest! Catering Rotterdam en partyservice Rotterdam

Welkom bij Lumineux: Catering Rotterdam en partyservice Rotterdam

Wij leveren verschillende soorten catering volledig afgestemd op uw wensen in- en rondom Rotterdam. Heeft u binnenkort catering op locatie nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bekijk snel ons brede assortiment van lunches, hapjes, buffetten en diners. Voor wie echt een stevige maaltijd wil serveren op de dag van het feest of evenement hebben wij het stamppot buffet in Rotterdam.

Wanneer u kiest voor dit buffet, kunt u natuurlijk gaan voor een klassieke variant. Maar als u uw gasten echt wenst te verrassen, dan hebben wij ook overheerlijke stamppotbuffetten met een twist voor u in de aanbieding. Dat betekent geen andijvie, zuurkool en boerenkoolstamppot, maar rodekoolstamppot, rucola met oudekaasstamppot en zoete aardappel met pastinaakstamppot. Van partyservice in capelle aan den ijssel tot spijkenisse en daarbuiten. Zijn er vegetarische of glutenvrije buffetten vereist? Hier kan vanzelfsprekend rekening mee worden gehouden. Wij bieden u een luxe, maar betaalbare cateringoplossing, voor grote én kleine feesten en evenementen. U kunt ons inschakelen voor een lekker buffet aan huis of een hapjesschaal, maar ook de complete verzorging van evenementen 

Wij verhuren alle partyverhuur benodigdheden voor feesten en evenementen. Ons partyverhuurassortiment bestaat uit ruim 10.000 producten, dus eigenlijk altijd partyverhuurmaterialen op voorraad en in eigen beheer. Van hapjes en borrelgarnituur tot aan complete buffetten, diners op maat en foodtrucks: voor elk evenement hebben wij de juiste catering in Rotterdam.

Licht en geluid verzorgen wij voor uw feesten en evenementen, van complete totaaloplossing tot de juiste licht en geluid details. Kijk op onze website voor licht & geluid, evenementen, partyverhuur en catering en laat u verrassen door de vele mogelijkheden. Mocht u andere wensen hebben neem gerust contact met ons op! Je kunt hierbij denken aan de bediening en het entertainment, maar ook aan het verzorgen van alle dranken of de complete catering in Rotterdam op lokatie.

Voor meer informatie zie onze website!

Bedrijf Product

Contactgegevens

Bedrijfsnaam
Lumineux Rotterdam
Straat
Stationsplein   Nr. 1 
Postcode
3013 AJ
Plaats
Rotterdam
Provincie

Direct Contact

Telefoon
030 2741609
Website
Contactgegevens

Stationsplein Stationsplein   Nr. 1    3013 AJ,
Rotterdam, 
Telefoon  : 030 2741609
Email  : info@lumineux.nl
Website  : www.lumineux.nl


Vind ons op
Facebook


verhuur.nl
© 2024 | Alle rechten voorbehouden

Verhuur specialisten
Klantenservice
050 210 28 27
info@verhuur.nl


Wildcard SSL
Home | Blog | Contact | Voorwaarden en Privacy verklaring | Disclamer | Over ons Top