Lumineux Den Haag

Goto Site Facebook Twitter GPlus

Lumineux Den Haag
Lumineux Den Haag

Lumineux Den Haag

Alles voor uw eigen feest! Catering Den Haag

Welkom bij Lumineux: Catering Den Haag

Lumineux uw cateraar in omgeving Den Haag. Ook in de op twee na grootste stad van Nederland en de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland zijn we met catering actief. Wanneer het aankomt op het verzorgen van catering in Den Haag en omgeving bent u bij Lumineux aan het juiste adres. We hebben foodtrucks om te huren, gehele lopende buffeten en meer.

Catering van zeer eenvoudig met alleen een buffet, gourmet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Ongeacht het gaat om enkele heerlijke luxe hapjes of het organiseren van een groot feest. Voor de particulier of de zakelijke klant, onze Catering is de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken in Den haag. Lumineux is al jarenlang een vertrouwd adres voor overheerlijke catering in Den Haag en omgeving.Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party.Wanneer u uw buffet laat verzorgen door Lumineux, weet u zeker dat zij tevens tevreden zullen zijn over de gerechten. Wij bieden u namelijk de ruimste keuze in verschillende soorten buffetten, allen van hoogwaardige kwaliteit. Een echt stevige maaltijd serveert u met een stamppot buffet in Den Haag. Een compleet huwelijksfeest of een bedrijfsuitje kunnen wij ook voor u verzorgen.

Wij bieden partyservice op maat: partyservice in Den Haag zoals u dat graag ziet. In goed overleg is namelijk van alles aan te passen en is heel veel mogelijk. Uw wensen staan centraal en met onze ervaring en know how kunnen wij daar vrijwel altijd invulling aan geven.

Wij verhuren alle partyverhuur benodigdheden voor feesten en evenementen. Ons partyverhuurassortiment bestaat uit ruim 10.000 producten, dus eigenlijk altijd partyverhuurmaterialen op voorraad en in eigen beheer.

Licht en geluid verzorgen wij voor uw feesten en evenementen, van complete totaaloplossing tot de juiste licht en geluid details.

Voor meer informatie zie onze website!

Bedrijf Product

Contactgegevens

Bedrijfsnaam
Lumineux Den Haag
Straat
Koningin Julianaplein   Nr. 10 
Postcode
2595 AA
Plaats
Den Haag
Provincie

Direct Contact

Telefoon
Website
Contactgegevens

Koningin Julianaplein Koningin Julianaplein   Nr. 10    2595 AA,
Den Haag, 
Telefoon  :
Email  : info@lumineux.nl
Website  : www.lumineux.nl


Vind ons op
Facebook


verhuur.nl
© 2024 | Alle rechten voorbehouden

Verhuur specialisten
Klantenservice
050 210 28 27
info@verhuur.nl


Wildcard SSL
Home | Blog | Contact | Voorwaarden en Privacy verklaring | Disclamer | Over ons Top