Special-campers

Goto Site Facebook Twitter GPlus

Special-campers
Special-campers

Special-campers

4x4 pickup camper huren

4x4 pickup camper huren bij Special-campers

Een camper 4×4 huren was nog nooit zo leuk! Met deze off road pickup camper is geen enkele plek meer onbereikbaar. Door deze 2 en 4/5 persoons campers te huren kun je een totaal nieuwe campervakantie ervaring beleven. We hebben een stoere 4×4 auto, gecombineerd met een luxe camper afzetunit Deze compacte camper zorgt voor vrijheid, rust en grenzeloos genieten. #wildkamperen

Camper en Caravan ineen!

Omdat onze pickup campers uit twee delen bestaan, kun je de voordelen van kamperen met een caravan en camper combineren. Door het simpel afzetten van de afzetunit is het maken van excursies, stedentrips of andere uitstapjes nog steeds mogelijk, want je kan ook op pad met alleen de auto. Bovendien blijft je camperplaats gereserveerd, dat unieke plekje wil je tenslotte graag behouden als je veel moeite hebt gedaan om hem te scoren.

Compacte camper; luxe en veel comfort in de losse afzetunit

De luxe camper afzetunit biedt enorm veel comfort. De unit bestaat uit een groot bed, een mooie zithoek, een keuken met gasfornuis en koelkast, een uitgebreide badkamer met wc, wastafel en douche. Omdat we de units hebben uitgebreidt met zonnepanelen is het zelfs mogelijk om op plaatsen te kamperen waar geen stroom aanwezig is. De grote schoon- en vuilwatertanks en twee gasflessen maken de basisbehoefte om te kamperen in de vrije natuurlijk of aan de kust compleet.

Complete camper

Verder is deze compacte camper uitgerust met een brede luifel, een uitgebreide inventaris, een heerlijke buitendouche en een fietsendrager voor twee fietsen. Oftewel met deze special camper kun je optimaal genieten en geheel nieuwe wijze van vrijheid ontdekken en beleven. Je vakantie was nog nooit zo uniek!

Bedrijf Product

Contactgegevens

Bedrijfsnaam
Special-campers
Straat
De Meente   Nr. 19 
Postcode
8121 EV
Plaats
Olst
Provincie
Overijssel

Direct Contact

Telefoon
06 57931993
Contactgegevens

De Meente De Meente   Nr. 19    8121 EV,
Olst,  Overijssel
Telefoon  : 06 57931993


Vind ons op
Facebook


verhuur.nl
© 2023 | Alle rechten voorbehouden

Verhuur specialisten
Klantenservice
050 210 28 27
info@verhuur.nl


Wildcard SSL
Home | Blog | Contact | Voorwaarden en Privacy verklaring | Disclamer | Over ons Top