Partyservice Meppel

Goto Site Facebook Twitter GPlus

Partyservice Meppel
Partyservice Meppel

Partyservice Meppel

Catering/ feestverhuur Meppel, Drenthe en omstreken

Bij Partyservice Meppel kunt u terecht voor elk feest of evenement. Catering of eeen feest in Meppel, Drenthe of omstreken? Door feest verhuur en catering te combineren kunt u uw totale feest door ons laten verwezenlijken. Kunt u een gewenst product niet vinden neem dan gerust contact met ons op, grote kans dat wij u alsnog kunnen helpen.

Catering en party verhuur

Als wij zeggen catering en meer dan bedoelen wij ook dat wij meer doen dan alleen de caterig van uw feest of evenement. Met verrassende hapjes en en heerlijke broodjes om de avond mee te eindigen hebben wij voor elk wel wat wils in ons assortiment. Zoekt u bedienend personeel voor uw grote dag dan nemen wij dit uiteraard ook voor onze rekening. U kunt bij ons terecht voor alle vormen van catering. Of het nu gaat om de bruiloft catering, bbq catering of gewoon wat hapjes voor tijdens uw verjaardag. Partyservice Meppel helpt u op elk gebied.

Feestverhuur & catering.

Naast onze catering activiteiten kan Partyservice Meppel nog veel meer voor u betekenen. Zo kunnen wij indien u dat wenst met onze feestverhuur de volledige inrichting van uw feest voor onze rekening nemen. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan een partytent huren. Maar ook tafels en stoelen, glaswerk en servies enz enz.

Bedrijf Product

Contactgegevens

Bedrijfsnaam
Partyservice Meppel
Straat
Paardemaat   Nr. 25  H
Postcode
7942 KA
Plaats
Meppel
Provincie
Drenthe

Direct Contact

Telefoon
0522 230589
Contactgegevens

Paardemaat Paardemaat   Nr. 25  H  7942 KA,
Meppel,  Drenthe
Telefoon  : 0522 230589


Vind ons op
Facebook


verhuur.nl
© 2024 | Alle rechten voorbehouden

Verhuur specialisten
Klantenservice
050 210 28 27
info@verhuur.nl


Wildcard SSL
Home | Blog | Contact | Voorwaarden en Privacy verklaring | Disclamer | Over ons Top